icon_delivery_service
Nieuw hier? Shop tot 30-06-2021 als nieuwe klant onbeperkt ZONDER VERZENDKOSTEN*

Bestek

Bestek

Ons bestek is van een goede kwaliteit. Wij hebben bestek van de bekende merken WMF, dat bestek maakt van het bekende Cromargan edelstaal. Het is gepolijst, roestvrij en vaatwasmachine bestendig. Ook na herhaaldelijk gebruik in de vaatwasser blijft dit materiaal er mooi uitzien. Het glanzende verdwijnt niet en als het juist mat moet zijn blijft het ook mat. Daarnaast hebben we ook bestek van Mannesmann, Heine, Picard & Wielputz. Veel van de bestekken zijn 24-delig. De set bevat dan 6 lepels, 6 vorken, 6 messen en 6 koffielepels. de 30-delige sets bevatten daarnaast ook nog 6 taartvorkjes. Er is ook bestek met een speciale greep zodat u het makkelijker vast kan pakken, en zilveren bestek voor de sjieke uitstraling.

Bestek voor vis en steak

Er zijn diverse besteksets die u kunt gebruiken voor het eten van vis. Deze bevatten 6 visvorken en 6 vismessen. Deze kunt u naast uw gewone bestek op tafel leggen als u heel speciaal de tafel wilt dekken voor gasten. Het toont alsof u in een chique restaurant gaat eten. We hebben een speciaal set met messen voor het eten van steak. Deze set bestaat uit 6 messen die extra scherp zijn en goed door uw steak snijden. deze set wordt ook geleverd in een robuuste houten kist die u zo aan tafel kunst zetten voor een bijzonder uitstraling. Voor het eten van gegrild vlees is het bijzonder handig, het ligt goed in de hand. Dit bestek is ook geschikt voor bij de barbecue.

Kinderbestek

We hebben ook diverse soorten kinderbestek. Deze zijn van een kleiner formaat en passen goed in kleine kindermondjes. Ook de handgreep is speciaal gemaakt zodat het voor een kind handig is om het vast te houden. Zo leert het al snel zelf te eten. Het is een mooi cadeau om te geven bij de geboorte van een kind. De leuke dessins maken het eten aantrekkelijk, wat vooral handig is als een kind moeite heeft met eten. Er zijn diverse Disney besteksets. Een set met de afbeelding van ‘Princess’, een roze setje met de afgebeelde prinses wat kleine meisjes vaak leuk vinden. Voor jongens de ‘Cars’ set. Er is ook een leuke set Winnie the Pooh bestek. Voor de iets oudere kinderen is er junior bestek. Elke set is in meerdere samenstellingen verkrijgbaar. Als 4-delige set, dat is een bestek set van een lepel, vork, mes en een kleine lepel. Een 4-delige set kan ook een lepel, mok, bakje en dienblad zijn. Een 7-delige set bestaat meestal uit een bordje, een mokje en een pap of muesli bakje. daarnaast een lepel, vork en mes en een kleine paplepel.

最新无码国产在线视频