icon_delivery_service
Nieuw hier? Shop tot 30-06-2021 als nieuwe klant onbeperkt ZONDER VERZENDKOSTEN*

Hockers & poefen

Hockers

Na een lange vermoeiende dag is er niets fijner dan lekker ontspannen op de bank zitten met uw voeten omhoog. Zo komt u echt even tot rust en kunt u de alledaagse beslommeringen achter u laten. De hockers van Heine zijn uitstekend geschikt om uw voeten op te leggen zodat ook uw benen en voeten even heerlijk tot rust kunnen komen. Natuurlijk bestaan er de traditionele voetenbanken en poefs, maar een hocker is zoveel meer dan alleen maar een vernieuwde versie van die poef of voetenbank. De hocker is een volwaardig en veelzijdig meubelstuk geworden dat niet meer weg te denken is uit een modern interieur. Tegenwoordig zijn hockers verkrijgbaar in allerlei uitvoeringen en formaten. Van zeer eenvoudig tot luxueus en comfortabel, gemaakt van de mooiste stoffen en passend bij uw smaak en woonwensen.

Heine biedt een uitgebreid assortiment hockers

Heine heeft een uitgebreid assortiment hockers voor uw woonkamer. U heeft keus uit verschillende prijsklassen, designs, modellen, stoffen, kleuren en uitvoeringen. Er zijn de eenvoudige en voordelig geprijsde losstaande hockers die meestal vierkant of rond zijn van vorm en gevuld zijn met schuim of juist niet gevuld zijn. De hockers zijn verkrijgbaar in diverse leuke designs en frisse kleuren en gemaakt van hout, kunststof en metaal. Deze hockers kunnen voor allerlei doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als bijzettafel, salontafel, als extra zitstoel of als een voetbank. Sommige hockers zijn uitgerust met een bergruimte en kunnen tevens dienst doen als kastje en zijn dus ideaal voor wie klein woont en alle ruimte in huis goed wil benutten.

Combineer uw zithoek met een hocker

Wie in zijn woonkamer graag alle meubels op elkaar afstemt, kiest voor een zithoek met bijpassende hocker. Deze hockers hebben een ruim formaat en passen qua stijl, design en kleur perfect bij de zithoek. Voor deze hockers worden luxe en duurzame stoffen gebruikt zoals hout, leer, duurzame polyesters en imitatieleer. Deze stoffen gaan lang mee en zijn makkelijk in het onderhoud. Daarnaast zorgen een vormvaste vulling, vering in het zitgedeelte en zacht aanvoelende materialen voor extra comfort. Deze luxe hockers zijn ontworpen volgens de laatste trends en zijn verkrijgbaar in sprekende, moderne kleurcombinaties. De hockers zijn niet alleen verkrijgbaar in rechthoekige en vierkante uitvoeringen maar er zijn ook ovalen en trapeziumvormige hockers die een blikvanger zijn in elk interieur. Omdat hockers multifunctioneel zijn, kan een zithoek met meerdere hockers gecombineerd worden. Plaats bijvoorbeeld naast de bank 2 extra hockers en u heeft perfecte bijzettafels die tevens gebruikt kunnen worden als extra zitje voor onverwacht bezoek of als opbergkastje voor kranten en tijdschriften.

最新无码国产在线视频